On taas se aika vuodesta että sormet syyhyää ruveta täyttelemään kalenteria ja kesä-viikonloppuja kaikenlaisella koiratapahtumalla. Taas on suunnitteilla osallistua vaikka mihin, mutta ans kattoo nyt mihin keretään vai keretäänkö.

Viime kesänä kävimme ainoan pk-kokeen Hämeenkyrössä saakka. Mökkilomailun yhteyteen Hämeenkyrön kokeet on varsin oivalliset kun matkaa Kurusta kertyy vajaa 50 km. Ja ainakin ne 2 koetta joihin olen Janen ja Jekun kanssa osallistunut , on olleet tosi hyvin järjestetty. Kävin Kyröskosken käyttökoirien kotisivuilla ja näemmä heillä on ensi kesäksikin tiedossa paljon kokeita. Jos ajoittuisi lomat sopivasti niin voisi taas mennä kokeilemaan Hämeenkyrön maastoihin. Sain myös kuvia viime kesän kokeesta, kuvaajana MInna Saarinen. Laitetaanpa tännekin vähän kesämuisteloita. 

Jekku esineruudussa

etsin...

ja etsin...

uips...tuolla taitaa olla jotain...

jeeee....

 Tottis meni tuossa kokeessa aika plörinäksi. Perinteiset viimehetken treenit vähän epäonnistui ja ohjaaja jännitti, kuten tuima ilme kertoo. Koiranpoikakin rupesi sitten vissiin jännittämään...

Häh, miks toi on koko ajan noin vihanen..

Luoksetulon mä teen silti täysillä...

Eteenmeno lähti hyvin

Mutta kuinkas sitten kävikään....

äää...meen mä sittenkin

Tuomari halusi välillä "kääntää kenttää" ja eteenmeno otettiin yleisöön päin. Jekku tais pelästyä hämäläistä yleisöä Tai sit kuvaaja onnistui muuten vain taltioimaan hassun ilmeen... Jekku oli vähän kuutamolla tuossa liikkeessä ja muistaakseni pysähtyi kesken kaiken ihmettelemään että mitä tässä ollaankaan  tekemässä.  Pitääpä muistaakin treenata noita yleisöön päin meneviä eteenmenoja,  kun taas päästään kentälle ja on paljon porukkaa.