Sunnuntaina oltiin Jekun kanssa elämämme ensimmäisessä (ja mahdollisesti viimeisessä) match showssa. Oli tarkoitus nopeasti käydä treenaamassa vähän näyttelykäytöstä. No siellähän oli triljoona koiraa ja ehdin jo miettiä moneen kertaan että mitä kaikkea parempaa tekemistä sitä olisikaan sunnuntai päivälle kuin seistä tuntikausia pölyävässä hallissa ja pidellä koiraa kaulapannasta kun koko ajan joka puolelta sinkoaa jos minkä näköistä sesseä ja turrea Jekun kylkeen kiinni. Jekku kun haluaisi pitää melko selvää hajurakoa lajitovereihinsa. No itse asiassa mätsäri oli oikein hyvää siedätystä Jekulle ja saatiin samalla tilaisuus ottaa vähän häiriötreeniä kun tottisteltiin hallin toisessa nurkassa ja otettiinpa vähän paikallaanmakuutakin. Samalla tuli varattua maanantai-illalle treeniaika hallilta.

Maanantaina siis tottista ja vähän agilityakin molempien kanssa.
Jekulla oli intoa vähän liiaksikin ja seuraaminen oli hirveetä poikittamista alkuun. Korjasi sen kyllä sitten ihan itse kun pysähtelin ja hidastelin itse. Otin oikein kunnon seuraamispätkän ja paljon käännöksiä ja pysähtyksiä; meni kohtuu hyvin. Välillä meinaa ruveta painamaan vasemman jalan päälle, mutta tehoaa kun ottaa nopean pysähdyksen. Lisäksi palkkailin pääasiassa makkaralla jotta sai vähän tuota intoa pysymään kasassa. Nouto tai kapulan pitäminen oli hirveetä pureskelua. Imarin halli taitaa nostaa Jekun kierroksia niin että suukin käy tavallistakin vilkkaammin. Harjoiteltiin kuitenkin kapulan pitoa. Kehumiset rauhallisesta otteesta ja irroitus+palkka kun kapula pysyi ilman pureskelua reilun tovin suussa. Kyllä se siitä vielä...
Jäävät liikeet meni hyvin. Seisomista ei ole otettu pitkään aikaan ja se meni ihan loistavasti. Istuminen ja maahanmeno ok. Nopeita maahanmenoja otettiin ulkona lumessa pallo palkkana. Temuttiin ja juostiin ja käskin yllättäen maahan. Jekulla onnistuu tuo oikein hyvin, menee maahan nopeasti kun on pallo palkkana. Janen kanssa tuo ei onnistu lainkaan. Jane jää kyttäämään ja vaanimaan palloa, jos tietää että se lentää kohta ja maahan meno jää puolittaiseksi. Jekku treenasi vähän paikallaanmakuutakin samalla kun minä treenasin vieressä kapulan heittoa A-esteen yli. Meille molemmille vaikeita liikkeitä ;) Jekulla tahtoo olla vaikeuksia kattoa rauhassa kun kapula lentää ja mulla on välillä vaikeuksia saada sitä lentämään. Nyt sujui hyvin molemmilla.

Janen kanssa treenattiin samoin seuraamista ja jääviä sekä noutoja. Pitäisi vielä keksiä miten noihin jääviin saisi vähän nopeutta lisää. Taisteluleikit on saanu seuraamiseen vähän potkua, mutta jotenkin se into ei siirry nopeisiin istumisiin ja maahanmenoihin. No harjoittelua siihenkin ja palkkausta vain ja ainoastaan supernopeista liikkeistä. Ja ens kerralla naksu avuksi merkkaamaan oikeeta suoritusta.