Kylläpäs aika rientää ja blogin päivittäminen tökkii. Elossa ollaan ja kaikenlaista tapahtuu, kirjuri vaan on ollut saamaton.

Kevät tekee tuloaan, vaikka välillä ei siltä tunnukaan. Lumitöitä on saanut tehdä noin niin kuin tarpeeksi jo ja tällä viikolla on pakkanen taas huidellut 3-kympin tietämillä. Päivät on kuitenkin pidentyneet niin, että pääsee jo valoisaan aikaan kotiin. Ja melkein valoisaan aikaan metsälenkillekin  .

Koirien kanssa on yritetty vuoroin kohottaa kuntoa ja vuoroin treenata tottista. Ollaan käyty sekä Tassuvaarassa että RKK:n hallilla, jossa on ollut tosi hyvä hioa liikkeitä peilien avulla Keskiarvona sanoisin että menee ihan hyvin. Janessa on väliin liian vähän ja Jekussa liikaa virtaa. Jekku seuraa liian lähellä ja Jane liian kaukana. Jekku törmäilee ja Jane jää liian kauas jne. Hmmm... Janelle opetin liikkeet väärin ja sitten korjasin  vähän liikaa Jekun kohdalla, vai miten se menee...  No on nuo kaksi luonteiltaankin "vähän" erilaiset. Siinäkin pätee, että keskiarvona ihan täydellinen pari. Jekusta kun sais sähläämistä vähän vähemmälle, lisää Janemaista älykkyyttä ja tilannetajua niin ois aika täydellinen koira Vaan tylsäksi se kävisi jos koira olisi täydellinen.

Vuoden ekat tokokokeetkin on tiedossa. Lauantaina startataan kohti Torniota, jonne ilmoitin molemmat koirat. Jekku tavoittelee viimeistä alokasluokan 1-tulosta ja Jane toista avoimen ykköstä. Saas nähdä kuin käy.