Keskiviikkona tein Janelle janan ja pikku jäljen. En sitten malttanut olla samalla tekemättä Jekullekin. En vaikka edellisenä iltana olin päättänyt, että Jekku saa toistaiseksi tyytyä pelkkään hakuiluun. Jekun n. 200 m jälkeen tuli 3 kulmaa ja 4 keppiä, merkkasin kulmat. Tällä kertaa meni sitten ihan loistavasti. Yhdessä kulmassa vähän nenä nousi ja tuli sellainen banzai hyppy takaisin jäljelle (kun ensin meinasi kääntyä kulmassa väärään suuntaan), mutta muuten koira kulki kuin junan raiteilla  nenä maassa Ota tuosta nyt sit selvää.... No taika piili varmaan juuri sopivassa vireessä sekä tuossa kulmien merkkaamisessa. Alla oli kunnon sienestys-porojen jäljestys-lenkki joten enimmät mehut oli jo vuodatettu metsään. Lisäksi tuo tuntuu olevan tärkeetä että mulla ei ole pienintäkään epavarmuutta päässä. Kun tiesin että Jekku ei voi huomaamattani haahuilla kulmista yli, oli liinassa sitten ilmeisesti jotenkin jämympi tunne. Jekkukin oli varmempi eikä tarvinnut sählätä ja säätää.  No hyvä näin, jatketaan samoilla linjoilla. Tällä kertaa ei jäljellä ollut ainoatakaan makupalaa. Ei ne näyttänyt tehoavan, Jekku mennä kaahotti makupaloista huolimatta ja jäi sitten pyörimään makupalan bongatessaan. Nyt meni tosi nätisti nenä maassa.

Janen jälki meni keskiviikkona kohtuullisesti. Janalla lähti etenemään vinoon ja kun otin uudelleen, niin oikaisi aika reilusti jäljelle. Tuli juuri tuulen puuska, joten annoin mennä. Jäljellä meni sitten kuin höyryveturi, mutta raiteita pitkin se Janekin kulki
Torstaina oli Jekuna kanssa hakutreenit Norvajärvellä ja tein ennen niitä Janelle pikkujäljen. Pitkä jana, joka meni aivan loistavasti. Tämän jälkeen 3 suoraa kulmaa ja 1 piikki, jotka meni hyvin. Ja kapulat nousee edelleen, joten hyvin menee.