Viikko on taas mennyt säätä ihmetellessä. +3 asteen lämmössä on ihmetelty lumen sulamista ja vesisadetta joka aiheutti joko valtavaa liukkautta tai sitten puolisääreen ulottuvaa loskaa. Meidän pihassa oli molempaa, mutta siitä on nyt toistaiseksi selvitty. Tänään oli lämpömittari pakkasen puolella ja talvi näyttää taas palaavan. Kenkuista keleistä johtuen on ulkoilu ja liikunta ollut vähäistä. Se oli vähäistä myös sen tähden että emäntä oli viime viikonlopun Helsingissä ja koirat joutuivat "säilöön" koirahoitolaan. Helsingin tuliaisina tarttui mukaan ilkeä norovirus, joka pilasi alkuviikon. Maanantai alkoi oksentelulla, jota seurasi kuumetta ja voimattomuutta. Kun taudista viimein tokeni, oli koirat sitä mieltä että nyt olisi viimein aika tehdä jotakin.

Loppuviikosta treenattiin sitten tottista ahkerasti. Torstaina ja lauantaina käväistiin Imarin hallilla ja tänään treenailtiin Lauran ja Cara-tervun kanssa ja lopuksi annettiin Jekun ja Caran tutustua toisiinsa. Voi miten hurmaava tuumasi Jekku ja on nyt korviaan myöten pihkassa tähän ihanaan neitoon.

Treenit on sujuneet mukavasti kun koirat on pursunneet energiaa ja motivaatiota. Molempien kanssa on otettu paljon seuraamista, käännöksiä, liikkeestä istumista ja maahanmenoa sekä luoksetuloa. Myös noutoa on viilattu ja tänään pidettiin hauskaa eteen menon kanssa. Jekku on oppinut peruuttamaan ja peruuttelee nyt näppärästi ja siirtelee muutenkin takapäätään vauhdilla kun pitää perusasentoa korjata. Käännökset menee nyt hyvin ja muutenkin seuraaminen alkaa olla sellaista kun sen minun mielestä pitääkin olla. Luoksetulo on suoristunut ja meni kohtuullisen mukavasti ilman suurempia törmäyksiä. Liikkestä istuminen ja maahanmeno sujuu vauhdilla.

Janen kanssa on lähinnä nostettu motivaatiota. Seuraamista, paljon käännöksiä ja patukan repimistä palkaksi. Jane on ollut suorastaan hurmiossa kun kehiin on astunut taas sen lempipatukka. Hammas on ilmeisesti kokonaan parantununt ja nyt kelpaa repiä oikein kunnolla. Jane kun varoi n. vuoden ajan suutaan kun haljennut hammas aiheutti tulehduksen ja paljon kipua. Seuraamiseen on tullut nyt muutaman kerran jälkeen jo ihan uus vire ja liikkeestä maahan meno oli pari kertaa suorastaan nopea. Katsotaan nyt miten tämä kehittyy.