Käytiin tokotreeneissä. Mukavasti siellä oli porukkaa ja saatiin monenlaista aikaiseksi. Pitää tännekin kirjata että muistan paremmin.

Janelle pitkästä aikaa tunnaria. Sehän on hankala juttu, enkä muistanut miten olen sitä opettanut. En muistanut edes käskysanaa, kun sekin on vaihtunut matkan varrella. No lopulta muistin miten pitää treenata ja käskysana on sitten "mikä". Makkaranpaloja kylvetään oikean kapulan ympräille ja sen alle. Vieraat kapulat kasana vieressä. Näin tehtynä Jane toi 2 kertaa oikean ja ennen kaikkea HAISTELI kapuloita. Kaikista vaikeinta on saada se tajuamaan että kapuloita kuuluu haistella eikä vain ottaa ensimmäinen joka eteen osuu. Ehkä Jane oppii tämänkin nyt talven aikana. Kaukojakin vähän treenattiin ja ihan ok menee tuo istu-maahan, seisominen on samassa vaiheessa missä se on ollut 2 vuotta. Hiljaa hyvä tulee.  Ja pääasia että oli hauskaa. Treenattiin seuraamista ja käännöksiä. Naksuttelin tiuhaan ja Janehan oli ihan täpinoissään. Yritti ihan tosissaan olla hyvässä paikassa ja pitää kontaktia. Mukavaa kun voi Janenkin kanssa treenata,  etujalka ei enää vaivaa. 

Jekun kanssa seuraamista hyvässä häiriössä (mm juoksuinen Cara samalla kentällä). Ei ongelmaa, kontakti pysyi tällä kertaa oikein hyvin ja muutenkin oli hyvän tuntuista. Paikallaanmakuuta otettiin ryhmässä ja yksin. Ryhmä-paikallaanmakuussa ei ongelmaa, paitsi kun  menin  lopussa kiertelemään koirien välissä, Jekku vähän kierähti mukana. Lopuksi ilmoittautuminen Caran kyljessä melkein kiinni ja tästä paikallaanmakuuseen siksi aikaa kun Cara teki noutoja ja Laura heitteli palloa. No ei tässäkään ollut suurempaa ongelmaa vaikka vähän Jekku-parka oli hurmioituneena Caran tuoksuista. Tasamaanouto 1 kg kapulalla meni ihan hyvin. Caran kentällä olo vähän vielä häiritsi, piti tasamaanoudoissa vähän vilkaista sinne päin, mutta muuten tuonti ok ja luovutus hyvä. Estenoudot ok, vaikka vielä tulee ihan pieni törmäys (tai oikeastaan kosketus kapulalla mun jalkoihin) ja vähän pitää kapulaa pureskella. Mutta paaaljon on tuokin parantunut. Lopuksi eteenmeno maahanmenolla. Tämä meni hyvin, Jekku on tainnut oppia nyt maahan käskyn. Jekku ei ole tätä viikkoa ennen mennyt eteenmenon yhteydessä ensimmäisellä käskyllä maahan vissiin ikinä. Tein sen virheen, että annoin aina uuden käskyn ja palkkasin siitä. Nyt sitten en ole palkannut jos ei mene heti eka käskyllä maahan. Yksi ilta lähetin Jekkua eteen toistakymmentä kertaa ja oisko se ollut 18. yrityksellä kun meni maahan ekasta käskystä. Sunnuntaina meni heti ekalla yrittämäll, mietittyään ensin pari sekuntia. Tänään ei sitten miettint kuin puoli sekuntia maahan menoa. Nyt pitää jättää tuo maahanmeno varmaan pois vähäksi aikaa ettei rupea irtaantuminen kärsimään. Tähän saakka (ja 18 lähetyksen jälkeenkin) Jekku on lähtenyt hyvin. On se vaan sen verran mukava liike.

Lopuksi mentiin vielä sorakuopille treenaamaan Janen ojentajia, koukistajia ja lapojen lihaksia. Tulee kaupan päälle treenattua vähän Jekunkin lihaksia, omista puhumattakaan.