Kiirettä pitelee. Töissä on kaoottista, kotona on kaoottista ja ens viikonlopuksi pitäisi järkätä 3 lajin PM kisoja. Niin ja siinä ohella osallistua niihin itekin. Ei paljoa olla keretty treenaamaan. Viikonloppuna Janelle yksi janatreeni joka meni hyvin ottaen huomioon miten hirveetä paiskomista alku taas oli. Juuri ennen janatreeniä meni hermot Jekun kanssa (ja tästä Jane ei tykkää), janalla ohjaaja kaatui ja jälkikin oli sitten yhtä hirvien temmellyskenttää. Jane otti ensin väärän jäljen mutta uusinta yrityksen jälkeen kaikki meni ihan hyvin. Kulmassa (piikki) etsi ja etsi pitkään mutta löysi viimein oikean jäljen. Selvästi oli tuoreita hirven jälkiä juuri tässä kohdassa. Janen kanssa se on sitten suuri nautinto ajaa jälkeä. Janea parempaa jälkikoiraa ei ole missään, ei missään  Ohjaajan pitää sitten tsempata sitäkin enempi...

Tänään sitten olin sopinut meneväni Tassuvaaraan 5:ksi avaamaan ovea ja viemään PM-jälkien ratatunnuksia. Lisäksi olin luvannut vetää pentukurssin ja nuorten koirien tottiskurssin Saaran puolesta kun tämä loikoili (tai tutki tunturin kasvipeitettä...;)  Luostolla. Tuli kamala kiire ja jouduin jättämään työt kesken jotta ehdin käymään kotona syömässä, oli meinaa hirviä nälkä. Kotimatkalla meni Prisman kohdalla yks-kaks liikennevalot pimeiksi. Kotona rupesin lämmittämään ruokaa, mutta totesin että missään ei ole sähköä. Kohta tämän jälkeen totesin että tekemäni ratatunnukset on jääneet töihin. Ei kun koirat autoon ja takaisin töihin niitä hakemaan. Heti kaupunkia kohti käännyttyäni oli tiellä ratsia. Poliisit puhallutti ja oli vähän ruuhkaa.... Liikennevalot ei edelleenkään pelanneet (sähköt oli poikki koko kaupungissa) joten ruuhkaa oli paljon. Matka töihin kesti hermostuttavan kauan ja kun viimein pääsin perille totesin että en pääse sisään, lukot toimii sähköllä... Vähän aikaa ihmeteltyäni sähköt onneksi palasivat ja kaikki rupesi sujumaan taas ihan normaalisti ja ehdin kentällekin ajoissa. Oli vähän hassunkin tuntuinen härdelli kun huomasi miten riippuvaiseksi sitä on sähköstä tullut. 

Tassuvaarassa vedin sitten vähän treenejä ja oli aikas mukavaa. Kivan oloisia koiria ohjaajineen. Omien koirien kanssa ehdin sitten ottaa vain lyhyet treenit. Nälkä alkoi olla sellainen, että oli pakko kiirehtiä kotiin 8 aikaan. Jekulla oli virtaa enemmän kuin koko Rovaniemessä sähkökatkon aikaan ja seuraaminen oli  aika painostavaa.  Muuten ihan mukavaa menoa. Jane oli kanssa mukavasti tohkeissaan, sen kanssa otin lähinnä pientä motivaatiotreeniä lauantain kisoja silmällä pitäen. Täytyy katsoa jos huomenna ehtisin ottaa vielä jonkun mukavan janatreenin ja ehkä torstaina esineruutua. Aikas mukava päästä pitkästä aikaa jälkikisoihin.