Oman kerhon järjestämät piirimestaruuskokeet (jälki ja etsintä) tänään. Osallistuttiin Janen kanssa jäljelle, mutta ei mennyt ihan nappiin, jostain syystä viimeiset kepit jäi metsään. Jälki oli aika helppo, mutta keppien sijoittelu koetteli hieman ohjaajien hermorakennetta. Ensimmäinen keppi löytyi heti kohta janan jälkeen, loput 5 viimeiseltä 4-500 m:llä. Väliin jäi kaavion mukaan n. kilometrin pätkä, jossa pari piikkiä ja joku kulmakin ja piiitkä suora. Jälki tuntui todella pitkältä ja olin jo varma että ollaan metsästäjän tai sienestäjän jäljellä. Keräsin jo matkalta yhden soman herkkutatinkin ja kävelin lähinnä liinan jatkona toivoen, että tämä sienestäjä, jonka jälkeä epäilemättä seuraamme, palaisi jo kohta tielle. Yllättäen Jane kuitenkin nosti kepin. Aikaa edelliseltä oli mennyt 18 minuuttia . Välissä oli kulma ja heti sen jälkeen nousi kolmas keppi. Tämän jälkeen piti olla enää suora jälki tielle, jossa viimeiset kepit oli rivissä. Jostain syystä ne kuitenkin jäi sinne riviin. Jane meni suoran nokka ylhäällä ja tielle päästyämme veti vielä määrätietoisesti tien yli Aika iso tie ja kun janojakin oli ihan vastakkain, niin arvelin kyllä  että ei jälki tien toisella puolen mene. En tiedä mikä siellä sitten oli, mutta plörinäksi meni tuo loppu. Hieman harmitti kun periaatteessa ihan helppo suora, josta ois voinut napsia 3 keppiä. Tiedä sitten mikä siinä oli. Käytiin vielä ettimässä kutoskeppiä ja löydettiin sitten ilmeisesti toiseksi viimeinen, josta innostuneena vielä harhailtiin joku aika jäljellä ja onnistuin melkein eksymään. Menin suunnasta sekasin ja kun piti palata autolle, mentiinkin vaan kaemmaksi siitä. Tuloksena 4 keppiä 10 minuutin yliajalla. Janalta pisteitä 39.

Mentiin kuitenkin esineruutuun joka meni sitten oikein hyvin, täydet 30 p.

Meinasin keskeyttää tähän, mutta otin sitten kuitenkin vielä tottiksen. Kun nyt kerran kisataan niin mennään sitten koko rahan edestä. Tottis oli ihan ok vaikka seuraaminen oli taas aika hengetöntä. Kontakti oli ok, mutta ajoittain väljää ja ei kovin innokasta. Jäävistä maahanmeno oli hidas, seisomisessa  tuli askelia ja yksi luoksetulo jäi vinoon Noudot muuten ok, mutta hyppyesteellä kapula meni vinoon ja takaisintulohyppy + loppuasento oli vino. Eteenmeno oli aika ok. Pisteitä 94 p, mutta eipä niillä mitään tänään tehnyt.Oli kuitenkin ihan kiva koepäivä, joten hyvillä mielin mentiin kotiin. Lohdutuspalkintona koirat sai kasan DentaStixejä, joten ei ollut turha reissu ollenkaan

Huomenna vielä viestikoe (jossa olen talkoilemassa) ja sitten voi huokaista helpotuksesta. Kyllä nämä kisojen järjestämiset ottaa voimille ja aiheuttaa stressiä kun on pieni porukka. No ihan hyvin selvittiin ainakin tänään. Kiitos kaikille!!! Ja onnea piirimestareille Anne-Marille ja Pipille (jälki) ja Hilkalle ja Konnalle (ek). Koirat tietenkin belgejä Lämpimät onnittelut myös treenikavereille Sepolle ja Rekolle JK3 koularista!!!!