Jekku täytti tänään 2 vuotta! Synttäreiden kunniaksi lähdettiin heti aamusta pitämään hauskaa agilityhallille. Pakkasta oli 20 astetta (sisällä hallissa lähes saman verran) joten piti pysyä liikkeessä koko ajan. Jekun kanssa harjoiteltiin sen lempiliikkeitä, seuraamista ja luoksetuloa. Molemmissa riittää hiomista. Ollaan Jekun kanssa vähän toispuoleisia, käännyttäis mielellämme vaan vasemmalle. Se sujuu, mutta oikealle mentäessä tahtoo meidän matka erkaantua. Ei kun treeniä treeniä... Luoksetulossa oli ongelmana loppuasento, joka oli vino. Sitä on nyt hiottu makkaran avulla suoraksi, mutta nyt on ongelmia häivyttää oikeaan asentoon ohjaava makkarakäsi pois. Nyt olen jättänyt makkaran pois, mutta edelleen vähän vinkkaan kädellä että ois tarkoitus istua mun eteen eikä juosta sivuille haistamaan että kummassa kädessä sitä makkaraa on. Jospa se pikkuhiljaa...

Virallinen 2-vuotis kuva

1189321.jpg

Janen kanssa otettiin pienet agility treenit. Pitkästä aikaa! Muisteltiin kontakteja ja pujoteltiin vauhdilla. Janen kanssa myös revittiin pitkästä aikaa kunnolla patukkaa. Janella oli hammasongelmia kun iso kulmahammas halkesi viime keväänä. En huomannut hampaan halkeamista heti vaan se oireilli niin että Jane ei halunnut enää taistella leluista eikä syödä luita. Eläinlääkäri päätyi poistamaan vaan lohjenneen osan, ei koko hammasta ja hampaan paraneminen kesti aikansa. Nyt se on kuitenkin kunnolla parantunut ja Jane nauttii taas kun saa kiskoa leluja mun kanssa.

Synttärisankarikin pääsi kokeilemaan agiliitoa

1189325.jpg

1189464.jpg

Jossain vaiheessa tuli agility-poliisi ilmoittamaan että putkessa pitää kulkea toiseen suuntaan

1189466.jpg

1189469.jpg


Mentiin ulos jatkamaan pelaamista

1189446.jpg


1189455.jpg


Parhaan kaverin kanssa on kiva jytätä

1189458.jpg



Kotona syötiin maksalaatikko-siansaparo-kakkua (NJAM!)

1189438.jpg

Jekku laumoineen lähettää oikein paljon terveisiä kasvattajilleen Karolle ja Hansulle sekä äiti-Pepille ja isä-Jompelle! Oikein railakasta vuotta ja huimia seikkailuita kaikille 2-vuotiaille Sysisalama-siskoille ja Tarmo-veljelle!