Sunnuntaina treenattiin Sysisalaman porukalla Perunkajärven maston liepeillä. Molemmille koirille pudonnut esine ja hakua. Pudonneen esineen nouto oli vähän unohtunut Janella ja se lähti noutamaan ikään kuin olisi esineruudussa. Juoksi 50 m päähän etsimään esinettä, eikä mennyt jälkiä pitkin suoraan esineelle. Kun viimein sain sen etenemään suoraan esineelle saakka, syttyi lamppu Janen päässä ja toisella kerralla nouto sujui hienosti. Jekun kanssa pari noutoa lyhyellä matkalla.

Seuraavaksi otettiin hakua. Jekulle 2 maalimiestä molempiin etukulmiin. Tämän jälkeen monta tyhjää, jotka eivät onnistuneet erityisen hyvin ja kolmas maalimies suorapalkalla. Suurin ongelma edelleen on rullan ottaminen tyhjästä suuhun. Ongelmaa lisäsi tällä kertaa Jekun parin viikon "lomailu". Intoa oli aivan liikaa ja ylikuumeneminen tahtoo purkaantua siihen rullan ottamiseen. Olisi hyvä jos pääsis treenaamaan Jekun kanssa vähintään 2 kertaa viikossa, mutta kun on näitä kaiken maailman muita kiireitä...

Janelle 3 maalimiestä suorapalkalla ja intoa piisasi. Tyhjät meni melko pitkäksi, suorastaan kurittomiksi, jouduin huutamaan monta kertaa kun Jane päätti etsiä laajoilta alueilta. Tätä pitää varmaan ruveta työstämään. Viime kokeessakin Jane ilmaisi maalimiehet todella kaukaa, joten se on nyt näköjään oppinut turhankin itsenäiseksi.