Viime viikolla ahkeroitiin haun kanssa, yhteensä 3 treenit! Ja vielä ihmettelen miksi en koskaan ehdi siivota tai tehdä mitään muutakaan kotona... Tiistaina oltiin Janen kanssa lumenkaatiksen hakuradalla. Toisella puolella oli Outi maalimiehenä 2 kertaa suorapalkan kanssa. Ryteikköisellä puolella Laura 2 kertaa verkon alla. Tarkoituksena olisi vahvistaa Janen menoa maalimiehelle saakka ja saada se lopettamaan rullan ottaminen liian aikaisin. Onnistui tällä kertaa ihan hyvin.

Torstaina Toramolla Jekun kanssa. Sanna ja Anu järjestivät Jekulle kisanomaisen treenin. En siis tiennyt maalimiesten sijaintia, olin kuitenkin antanut ohjeeksi sijoittaa ensimmäinen maalimies > 50 m:iin jotta sain alkuun ottaa muutaman tyhjän piston. Jekulla sujui oikein hyvin, tyhjiä tuli 5 tai 6. Vasemmalle puolelle pistot meinasivat jäädä lyhyiksi ja yhden kerran jouduin karjumaan Jekun takaisin. Toiselle puolen tyhjät olivat oikein hyviä. Maalimiehet (3 kpl) löytyivät n. 70- 150 metreistä. Viimeinen maalimies makasi ison kiven päällä ja olin hieman (iloisesti) yllättynyt miten hyvin Jekku sen löysi ja ilmaisi. Lähetin Jekun melko vaikeasta paikasta kivikkoiseen ylämäkeen. Jekku kaarsi vasemmalle ja hävisi näkyvistä, en siis tiennyt oliko se uponnut takarajalle vai huiteliko se jossain aivan väärässä suunnassa. Jekku oli kuitenkin painellut maalimiehelle ja hetken kiveä kierreltyään lähti tuomaan rullaa. Oikein onnistunut treeni!

Sunnuntaina käytiin katsomassa uutta hakualuetta Koskenkylässä. Maasto oli mitä parhainta. Keskilinjana polku jonka toisella puolella rinne nousi ylös ja toisella puolella vietti alas. Ylämäessä oli maakuoppia, isoja kiviä yms luonnon piiloja. Alaspäin mentäessä maasto hieman soistui, muuten mukavaa kangasmetsää. Janen kanssa otin vastaavan treenin kuin tiistainakin: 2 suorapalkkaa ja 2 maalimiestä piiloissa pressun ja verkon alla. Ylärinteessä maalimiehet 50-60 m syvyydessä, tuulta ei paljoakaan. Hyvin meni!