Eiliselle oli sovittu vuoden ensimmäiset hakutreenit. Oli tarkoitus ottaa ihan oikeat treenit kun lunta on vähän ja kelit leudot. Tai siis oli. Edellisen päivän ja yön aikana kun tuli lunta niin paljon että hanget tuplaantuivat ja  vähäluminen talvi on muisto vain. Jouduimme siirtämään treenit sitten urbaanimpaan paikkaan jossa ei ollut pelkoa kiinni jäämisestä auton kanssa ja monien vaiheiden jälkeen treenipaikaksi löytyi Rovaniemen Pultin parkkipaikka. Onneksi treeniporukka on vielä tässä vaiheessa niin motivoitunutta että kellekään ei esim tullut mieleen peruuttaa koko treeniä :)

Treenattiin siis ilmaisuja. Jane siirrettiin nyt irtorullille kun en enää keksi miten muutenkaan ratkaisisin sen etäilmaisut ja liian aikaisen rullan pudotuksen. Jane hoksas nopeasti että nyt on tosiaan tarkoitus ottaa rulla maalimieheltä eikä yrittänyt kuin yhden kerran kauhoa epätoivoisesti rullaa rinnuksiltaan. Ilmaisut meni ok. Lisäksi  treenattiin malttia ja hallintaa näytöillä. Jane istuu maalimiehen luona ja palkataan pääasiassa vasta minun "vapaa" käskyn jälkeen. Tavoitteena on ettei tuomarit enää moittis röyhkeäksi minun kilttiä pikku trintsessaa ;) (joka kisoissa oli sitä mieltä että maalimiehet vaan unohti palkata hänet ja kävi pikkasen muistuttamassa)...

Jekulla otettiin 2 perusilmaisua irtorullalla ja 1 kiintorullalla. Ilmaisut ja näytöt ok. Rulla pysyi suussa ja näytöillä Jekku malttoi odottaa palkkaa paikallaan todella hyvin. Kiintorullan kanssa piti maalimiehen vähän auttaa, mutta ihan hyvä ollakseen toinen kerta kun otetaan kiintorullan tuontia. Tästä on hyvä jatkaa.

Treenien jälkeen käytiin vähän juoksemassa. Tässä muutama luminen kuva:

1320668.jpg


1320635.jpg


1320651.jpg