Jekun pääsiäinen alkoi hulppeasti kun pitkäperjantaina pihaan kaarsi 2 autollista tyttökavereita! Siskot Diva, Poppa, Piukku ja Donitsi sekä Pepi-äiti tulivat käymään ja yhdessä mentiin lauantaina pyörähtämään näyttelyssä. Perjantaina käytiin joen jäällä vähän ulkoilemassa. Kamera oli mukana mutta harmaa sää ja sysisalamoitten nopes teki kuvaamisesta turhan haastavaa
1398976.jpg


Päätettiin kuitenkin ottaa ryhmäkuva jossa sisarukset ja äiti poseeraisivat Karon piteleminä

1398977.jpg
Koiria asetellaan poseerausasentoon...


1398979.jpg

Ta-daa! Jekku (keskellä Karon edessä), Pepi-äiti (taitaa olla vasemman puoleisin belgi) ja 4 siskoa
(vaan kukas on kukakin, tunnistatteko?)

1398980.jpg
Ja hetkeä myöhemmin...

Lauantaina poseerattiin yksitellen näyttelyssä. Tuomari Maret Kärdi oli tiukka nainen joka jakeli vaaleanpunaisia nauhoja hyvin säästeliäästi. Tuomari oli tarkka purennoista, turkin laadusta ja koiran koosta. Pienet belgit eivät olleet tuomarin mieleen. Jekku sai laatuarvostelun erittäin hyvä ja tuli toiseksi avoimen luokan uroksista (joita oli 2 ;) . Arvostelu oli oikein hyvä: Erinomaista rotutyyppiä edustava uros, mittasuhteiltaan sopiva runko. Toivoisin pitemmän ja jalomman kaulan. Oikeailmeinen ja -linjainen uroksen pää. Hyvät silmät ja hampaisto, liikkuvaiset korvat. Hyvät kulmaukset, oikealaatuinen karvapeite. Kevyet liikkeet, pirteä luonne.

Kiitos Sarille Jekun todella hienosta esittämisestä! Jekku malttoi hyvin tuomarin "kopeloinnit ja liikkui hienosti. Ja kiitos Sysisalamoille käynnistä ja hauskasta näyttelyseurasta! Oli mukava nähdä taas pitkästä aikaa. Seuraavan kerran nähdään toukokuussa belgileirin merkeissä!